Cautare

1691 de rezultate pentru "politia valenii de munte" (3.85 secunde)
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Politia de Frontiera Constanta isi intregeste flota cu inca trei nave de interventie, rapide si ultradotate, in valoare de aproape 27 milioane de euro.
Pentru a scapa de impozite si asigurari, mai multi legumicultori din sudul Doljului si-au radiat autoturismele Aro din circulatie, apoi le-au inregistrat la primarii ca pe carute sau mopede, primind si placute cu numerele aferente. Doljenii au gasit o noua cale de a ocoli impozitele.
Din ciclul "nu ne mai mira nimic in Romania", cea mai mare hotie legala la ora actuala din tara asta o reprezinta firmele de ridicari auto. E vorba de acele firme care ridica masinile parcate, chipurile, ilegal. ... Peste 6 milioane de Euro ajung in fiecare an inbuzunarele firmelor private.
Institutii importante din Romania au decis sa se alature autoritatilor din Danemarca pentru a stopa violarea drepturilor de proprietate intelectuala.
O intamplare desprinsa din filmele de actiune a avut un final tragic. ... Jeremy Cook, un adolescent de 18 ani, si-a uitat iPhone-ul sau intr-un taxi. A descarcat o aplicatie care l-a dus pana la o masina unde a fost confruntat de 3 oameni.
Gene Hackman a fost anchetat de politia americana dupa ce starul american a palmuit un barbat - o persoana fara adapost.
Firma Canigi, renumita pentru atelierul sau de marochinarie, a avut ideea inedita, in urma cu cativa ani, de a face portofele din piele pentru Politia Romana. Mai precis, este vorba despre portofele superbe din piele facute special pentru legitimatiile celor care lucreaza in Politia Romana.
Gheorghe Gheorghiu a dat in judecata Politia Rutiera! Politistii constanteni il acuza pe cantaret ca a condus dupa ce a consumat alcool si i-au suspendat carnetul de conducere. Nemultumit de acuzele aduse de oamenii legii, artistul a vrut sa isi faca singur dreptate.
Aproximativ 2.000 de imigranti, in special refugiati sirieni care doresc sa ajunga in Europa occidentala, au fost blocati, in noaptea de vineri spre sambata, de politia macedoneana la frontiera dintre Grecia si Macedonia.
Pentru al treilea an consecutiv, Lidl si Politia Romana au organizat o ampla campanie de educatie rutiera la nivel national.
Seamana cu politia politica (By Radu Tudor) Vine ca o supriza:
Copii nevinovati, maltratati de gastile de cartier, oameni care se trezesc cu geamurile sparte si masini avariate in urma unor confruntari cu care nu au nici o legatura.
Acum cateva luni scriam un material despre cate procese pierde Politia cand vine vorba despre amenzile aplicate in trafic. Media ar fi cam de un proces la patru dosare in instanta, adica un sfert dintre contraventiile contestate. ... Soferii contesta procesele verbale de contraventie in instanta.
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti. Peste 25 de radare au fost instalate in aceasta dimineata pe marile artere ale Capitalei.
Si in acest weekend Politia Rutiera actioneaza pe cele mai importante drumuri cu efective marite si cu aparate de masurare a vitezei dispuse in punctele cu risc crescut de accident.
Lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 4 au documentat, in perioada august - septembrie 2010, activitatea unei grupari denumita generic "ITALIENII" cu preocupari pe linia comiterii infractiunilor cu violenta (in special talharie cu mod de operare "smulgere de lantisoare"), dintre membrii acesteia fiind identificati urmatorii:
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 09.30, lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 2 au actionat in zona unui complex comercial situat in sectorul 2, pe linia depistarii persoanelor care detin si comercializeaza produse pirotehnice artizanale, cat si respectarii Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au documentat activitatea unor societati comerciale care desfasoara activitati de videochat, veniturile realizate nefiind declarate organelor fiscale in vederea calculului si platii taxelor si impozitelor aferente.
In urma cu ceva timp, mai exact la data de 21 septembrie 2011, Steliana Plesea, mama lui Carmen Plesea, care detine o agentie de fotomodele Kao Fashion, a fost atacata de un individ suspect in zona Pietei Obor.
google-analytics.com